Tâlhar, prins după ce a cumpărat chiloți și tampoane cu cardul victimei....

Tâlhar, prins după ce a cumpărat chiloți și tampoane cu cardul victimei. Cum a reacționat când a fost identificat

0
DISTRIBUIȚI

 

Foto: radioconstanta.ro

Polițiștii de la Biroul Investigații Criminale au reușit, în mai puțin de 24 de ore, să prindă un bărbat care a tâlhărit o tânără.


Atacul s-a produs vineri seara, pe bulevardul Republicii din Timișoara, când victima s-a trezit că un individ o bruschează și îi smulge geanta în care avea, printre altele, și cardul. După ce au fost sesizați de atac, polițiștii au început verificările.

În timpul investigațiilor, poliţiştii au fost informați că a fost folosit în Timișoara cardul victimei pentru a se cumpăra chiloți și tampoane. Cum suma era sub 100 lei, atacatorul nu a avut nevoie de codul de securitate. Imediat, anchetatorii au mers la magazinul unde a fost folosit cardul și cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere au reușit să afle cum arată agresorul.

În această seară a fost identificat și reținut în stația de la Facultatea de Agronomie – un bărbat de 33 de ani din Târgoviște. De când a fost ridicat, suspectul a vorbit doar în engleză cu polițiștii. Suspectul a fost dus la audieri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.