Teatre de prestigiu din Bucureşti ajung la Timişoara. Ce actori îndrăgiţi îşi...

Teatre de prestigiu din Bucureşti ajung la Timişoara. Ce actori îndrăgiţi îşi dau întâlnire cu timişorenii în luna octombrie FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1901628684">

Luna octombrie aduce la Timişoara mai multe spectacole ale unor teatre de prestigiu din Bucureşti, cu distribuţii pe măsură, în care spectatorii vor putea revedea câţiva dintre cei mai îndrăgiţi actori ai scenei şi nu numai.

Prestigiosul teatru Bulandra vine la Timişoara în 1 octombrie cu spectacolul „Pe lacul auriu” de Ernest Thompson, pus în scenă de reputatul regizor Dinu Cernescu şi avându-i ca protagonişti pe Virgil Ogăşanu, Valeria Ogăşanu, Ana Ioana Macaria, Lucian Ifrim şi Alin Potop. Un lac şi doar o casă aflată alături, dar cu un spaţiu interior de o inimaginabilă bogăţie, o oază de dragoste şi linişte într-o lume anormală care ne înconjoară, o poveste cu iz de melodramă, merge direct la sufletul publicului, care părăseşte sala cucerit, cu zâmbetul pe buze, şi cu regretul de a trebui să părăsească malul lacului. Un spectacol încântător, cu replici savuroase, ironice dar totodată pline de poezie şi jucat cu mult har de actori consacraţi, care reuşesc să bucure publicul şi să-l facă să uite, fie şi pentru câteva ceasuri, de necazurile cotidiene.

Teatrul de Comedie Bucureşti aduce la Timişoara spectacolul „Fierarii” de Milos Nikolic, o comedie cu vedete ale scenei româneşti precum Horaţiu Mălăiele, Maia Morgenstern, George Mihăiţă şi Valentin Teodosiu/Mircea Rusu care va fi jucată în 8 octombrie, de la ora 20:00, pe scena operei timişorene.

Savuroasa comedie dezvăluie, într-o manieră comică, mai multe situaţii de adulter, dar vorbeşte şi despre război, cu inevitabilele sale drame, căci mari evenimente istorice au generat întâmplări mărunte din viaţa oamenilor de rând, într-o absurdă împletire tragi-comică.

În 15 octombrie, de la ora 20:00, timişorenii se vor putea bucura de o altă comedie irezistibilă, „Un bărbat pentru Sara” de Sam Bobrick, o premieră în România care s-a bucurat de un imens succes şi care aduce pe scenă o distribuţie cu actori cunoscuţi şi îndrăgiţi precum Emilia Popescu, Diana Cavallioti sau Constantin Cotimanis.

Intriga piesei e presărată de replici sclipitoare ale personajelor care, în livingul unui apartament din New York, sunt puse în situaţii deopotrivă stranii şi comice, cu un deznodământ imprevizibil dar plin de haz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.