Temerari pe două roți. Cinci bicicliști au promovat Timișoara parcurgând 1.000 de...

Temerari pe două roți. Cinci bicicliști au promovat Timișoara parcurgând 1.000 de kilometri în 10 zile FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1923160316">

Cinci bicicliști din Timișoara, printre care și doi pompieri din cadrul ISU Timiș, au hotărât să marcheze centenarul României, dar și să promoveze Timișoara – Capitală Culturală 2021 cu un mini-tur al țării.

Plecarea în cursă a avut loc pe 1 septembrie și, 10 zile mai târziu, misiunea a fost încheiată cu succes. „În data de 10.09.2018, exact la 10 zile de la plecare, cei cinci bicicliști s-au întors în Timișoara.

Cursa s-a încheiat în fața sediului Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș, de unde a și fost dat startul, unde au fost întâmpinați de către inspectorul șef, domnul Locotenent colonel Lucian Vasile Mihoc, care i-a felicitat pentru reușită.

Cei cinci bicicliști și-au îndeplinit obiectivul propus, au parcurs 1.066 km în 10 zile, marcând Centenarul România 100 într-un mod inedit și promovând orașul Timișoara ca şi Capitală Europeană a Culturii.

Felicitări celor cinci curajoși şi felicitări celor doi colegi pentru reușita lor!”, a transmis ISU Timiș.

Sursa foto: ISU Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.