Timișoara a rămas și fără echipă de fotbal feminin. CFR-ul nu a...

Timișoara a rămas și fără echipă de fotbal feminin. CFR-ul nu a primit sprijin pe plan local și a abandonat Liga I

0
DISTRIBUIȚI

Orașul de pe Bega a rămas cu o singură formație feminină în elită la sporturile de echipă în toamna lui 2018, cea de volei – UVT Agroland. Ultima victimă a lipsurilor financiare și a oricărui sprijin din partea autorităților e CFR 1933 Timișoara, grupare medaliată cu bronz în primăvară.

CFR 1933 Timișoara trebuia să aibă mâine parte de un derby județean cu Fortuna Becicherecu Mic în runda 3 a elitei.


Gruparea de la Gara Mare a aruncat însă prosopul înaintea weekendului și jocul a fost anulat. Competiția va continua fără ”leoparde”, ale căror rezultate vor fi anulate. Sezonul nu începuse sub auspicii bune pentru lotul alb-vișiniu, tot mai subțiat și cu două eșecuri din două partide disputate.

”Sunt motive interne, nu vrem să dăm în nimeni, nici cu banii, lotul… sunt mai multe probleme. Problema financiară e un motiv. La băieți nu s-a întâmplat nimic, avem echipa din Municipiu și grupele de juniori continuă. Ne-am retras din fotbalul feminin”, a declarat Constantin Nedela, președintele CFR 1933 Timișoara.

Gruparea feroviară avea și echipă înscrisă în competiția națională U15. Din informațiile noastre Consiliul Local Timișoara nu a achitat nici banii pe care CFR trebuia să-i primească pe concursul de proiecte câștigat în 2017! Echipa feminină beneficia doar de o îndemnizație de la federație și ”bani de acasă”. Tot în această vară SCM-ul și-a retras din competiții două formații feminine: cea de baschet din prima ligă și cea de handbal, care ratase promovarea pe prima scenă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.