Timișorenii care locuiesc în zona bd. Mihai Viteazu, lăsați fără televiziune și...

Timișorenii care locuiesc în zona bd. Mihai Viteazu, lăsați fără televiziune și Internet. Primăria a tăiat cablurile aeriene FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a luat o nouă decizie radicală, spre nemulțumirea mai multor cetățeni. Astfel, ieri, la ordinele reprezentanților municipalității, mai mulți muncitori au tăiat toate cablurile aeriene de pe B-dul Mihai Viteazul, proaspăt modernizat. Prin urmare, timișorenii care locuiesc în zonă au rămas fără Internet și televiziune, până operatorii au intervenit.

“Domnule primar, nu puteți lăsa orașul fără Internet și televiziune pe motiv că sunt inestetice cablurile. Tocmai au tăiat două autovehicule pe B-dul Mihai Viteazul toate cablurile de la toți operatorii. Au spus că este ordin de la primărie, că au fost sesizați operatorii, dar nimeni nu a luat măsuri”, s-a plâns un cetățean pe pagina de Facebook a primarului Timișoarei.

Dacă în cazul intersecției străzilor Oituz cu Popa Șapcă, cablurile tăiate au fost lăsate pe trotuar, pe B-dul Mihai Viteazul firele se aflau, astăzi, între spațiul dintre trotuar și parcările de pe marginea carosabilului. De altfel, angajați ai mai multor firme cărora li s-au tăiat cablurile încercau să remedieze stricăciunile și să mute firele în subteran.

Pe de altă parte, Nicolae Robu susține că măsura radicală a fost luată, așa cum a anunțat încă de săptămâna trecută, pentru că operatorii nu doresc să mute cablurile în subteran.


Potrivit edilului, cablurile tăiate ar urma să fie duse într-un depozit.

“Au fost tăiate cablurile pe B-dul Mihai Viteazul. Operatorii trebuie să și le pună în subteran. Operatorii care au contracte cu cetățenii, cu diverși beneficiari, trebuie să-și repună rapid în funcțiune sistemele și să ducă cablurile în subteran. Noi le luăm, nu le lăsăm pe stradă, le luăm și le ducem într-un depozit. Operatorii, în loc să se achite de această obligație veche, dau vina pe noi în fața cetățenilor, că din cauza primăriei nu au televiziune sau Internet. Nu din cauza primăriei, din cauza lor, să știe oamenii”, ne-a declarat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.