Timișorenii racordați la Colterm pot depune actele pentru primirea ajutorului de încălzire...

Timișorenii racordați la Colterm pot depune actele pentru primirea ajutorului de încălzire a locuinței. Cine poate beneficia de acest sprijin

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara informează că cetățenii racordați la sistemul centralizat pot depune, începând cu data de 1 octombrie, actele necesare pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței, pentru sezonul rece 2018 – 2019. Potrivit reprezentanților municipalității, de ieri, în trei puncte operative ale Colterm se distribuie formularele reprezentând cererile și declarațiile pe proprie răspundere.

“Pot beneficia de ajutor de încălzire a locuinței în sistem centralizat familiile care realizează venituri lunare nete pe membru de familie de până la 786 lei, respectiv persoanele singure care realizează venituri nete lunare până la 1.082 lei și care nu dețin bunurile cuprinse în lista bunurilor care conduc la excluderea ajutorului pentru încălzirea locuinței.


Neîndeplinirea obligației titularului de a menționa corect componența familiei, veniturile membrilor acesteia, precum și bunurile mobile și imobile deținute, așa cum sunt acestea trecute în formularele tip constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 500 lei la 2.000 lei”, transmite Primăria Timișoara.

Cele trei puncte termice în care Colterm distribuie și colectează formularele de cereri și declarații pe proprie răspundere se află pe str. Pomiculturii, nr. 24A, pe str. Frunzei, nr. 1, și pe str. Oituz, nr. 3.

Mai multe informații cu privire la actele necesare sunt disponibile AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.