Timişul, prezent la Zrenjanin, în cadrul târgului ZR-BizNet 2018 FOTO

Timişul, prezent la Zrenjanin, în cadrul târgului ZR-BizNet 2018 FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Patru firme din Timiş şi-au prezentat oferta în cadrul ZR-BizNet Zrenjanin 2018, în Serbia, în perioada 20 – 22 septembrie. Târgul, aflat la ediţia a doua, s-a adresat firmelor din toate domeniile de activitate, obiectivul principal fiind promovarea și dezvoltarea afacerilor și investițiilor, la nivel interregional și transfrontalier.

Au fost prezente peste 100 de companii din toate regiunile Serbiei și din țările învecinate (Bosnia-Herțegovina, Croația, Muntenegru, România, Ungaria), a căror prezență a oferit cadrul pentru stabilirea de contacte de afaceri în domenii de interes reciproc.

Firmele timișene au participat la întâlnirile B2B care au avut loc în prima zi a expoziției. Din delegaţie au făcut parte reprezentanți ai patru firme timișene – S.C. ELBA-COM SA Timișoara, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Sudură și Încercări de Materiale (ISIM) Timișoara, S.C. KPM TECHNIK Timișoara și Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Lovrin. “Prezența firmelor timișene și a CCIAT la această manifestare expozițională, fie că s-a numit INOCOOP sau BizNet, este una tradițională și, în același timp, de succes, căci a condus la stabilirea de contacte de afaceri directe, iar la nivel inter-cameral – la derularea în comun a peste 12 proiecte europene. Succesul de care s-a bucurat în rândul vizitatorilor și a publicului profesionist participarea delegației timișene la ediția din acest an s-a datorat calității prezentărilor, profesionalismului și dedicației expozanților noștri. Întâlnirile cu vizitatorii profesioniști, cele din cadrul parteneriatului de afaceri, cât și discuțiile cu conducerea Camerei de Comerț și Industrie Zrenjanin au condus la stabilirea unor agende de lucru comune, prin vizite de documentare la Timișoara, colaborări în domeniul pregătirii profesionale, distribuire de produse, colaborări în domeniul cercetării-dezvoltării, transfer de know-how”, a declarat presei din Serbia Rodica Olinic, consilierul pentru Relații Publice de la CCIAT, prezentă la eveniment.

În 21 septembrie a fost organizat un parteneriat de afaceri în domeniul turismului la care au participat agenții de turism și tur operatori din Serbia interesați să fixeze contacte cu omologi din România.


La întâlnire au fost prezenți și reprezentanți ai Asociației de Turism Zrenjanin, CCI Zrenjanin, CCIA Timiș, Consiliului Județean Caraș-Severin și Asociației de Turism a Consiliului Județean Timiș.

Manifestarea expozițională a fost organizată de municipalitatea Zrenjanin, Camera Regională de Comerț și Industrie Zrenjanin, Asociația Generală a Antreprenorilor și Uniunea Patronală din Zrenjanin. Firmele timișene au beneficiat de participare gratuită în stand individual sau colectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.