Tragedie pe o şosea din Ungaria. Trei persoane au murit, între care...

Tragedie pe o şosea din Ungaria. Trei persoane au murit, între care şi un copil de cinci ani

0
DISTRIBUIȚI

Un copil de cinci ani şi o femeie, ambii români, dar şi un bărbat de naţionalitate maghiară au murit, ieri, într-un accident rutier violent care a avut loc în Ungaria. Tragedia s-a petrecut pe şoseaua dintre localităţile Cegléd şi Albertirsa.


Cegled este la aproximativ 270 km de Timişoara.

Accidentul a avut loc între un aututorism maghiar şi alte două maşini înmatriculate în România, scriu jurnaliştii de la ştirileprotv.ro care citează cotidianul Blikk. Un şofer maghiar şi-a pierdut viaţa, iar celelalte două persoane decedate, între care şi copilul, erau în una din maşinile româneşti. Alți trei români au fost răniți grav şi transportaţi la spital. Deocamdată nu se cunoaşte cauza accidentului, potrivit sursei citate.

O echipă consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Budapesta s-a deplasat în zonă, pentru a acorda asistență consulară, a anunţat Ministerul Afacerilor Externe din România. Ambasada este în contact permanent cu reprezentanții spitalului în care se află cei trei cetățeni români răniți, în vederea obținerii unor informații actualizate privind starea acestora de sănătate.

Foto: stirileprotv.ro/blikk.hu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.