Traseul unui autobuz important, deviat din cauza lucrărilor de demolare a baricadei...

Traseul unui autobuz important, deviat din cauza lucrărilor de demolare a baricadei din Calea Martirilor

0
DISTRIBUIȚI

baricada girocului

Societatea de Transport Public Timișoara anunță că traseul unui autobuz important va fi deviat, începând de mâine. Este vorba de linia Expres 3, decizia fiind luată de reprezentanții instituției ca urmare a faptului că încep lucrările de demolare a baricadei aflată la intersecția str. Mareșal Constantin Prezan cu Calea Martirilor.

“Având în vedere închiderea circulației pe Calea Martirilor 1989 la intersecția cu străzile Mareșal Constanti Prezan și Mareșal Alexandru Averescu, pentru lucrări la magistrala Colterm, începând cu data de 6 septembrie, linia Expres 3 va fi deviată astfel: sensul Gara de Nord – Apicultorilor: Calea Martirilor 1989 – B-dul Liviu Rebreanu (linia 9 tramvai) – Str.


Drubeta (linia 7 tramvai) – Str. Mureș – Calea Martirilor; sensul Apicultorilor – Gara de Nord: Calea Martirilor 1989 – Str. Gavril Muzicescu – Str. Drubeta – B-dul Liviu Rebreanu – Str. Arieș – Str. Cluj. Precizăm că modificările survenite în traseul liniei Expres 3 vor duce la pierderea stațiilor Ioan Stanciu, Prezan și Mureș (la întors). Modificările sunt valabile până la finalizarea lucrărilor”, a informat STPT.

Autobuzele de pe linia Expres 3 circulă după același program afișat în stații și pe site-ul www.stpt.ro.

Vă reamintim că începând de joi, traficul rutier va fi complet interzis în intersecția str. Mareșal Prezan cu Calea Martirilor, pentru că încep lucrările de demolare a baricadei.

“Demolarea efectivă a structurii din metal va începe joi, 6 august. Astfel, începând de la ora 07:00 a zilei de joi, traficul rutier și pietonal va fi oprit și vor fi închise străzile Calea Martirilor, de la intersecția cu strada Dumitru Jugănaru până la intersecția cu str. Constantin Prezan; Str. Constantin Prezan, pe sensul de mers dinspre str. Drubeta spre Calea Buziașului iar circulația va fi deviată pe celalălalt sens, în ambele direcții. Circulația în această zonă va reveni la normal cel mai târziu sâmbătă, 8 septembrie, când este termenul limită de finalizare a lucrărilor de demolare a estacadei”, a transmis Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.