Trupa maghiară Piknik Park susține un concert în premieră în țara noastră,...

Trupa maghiară Piknik Park susține un concert în premieră în țara noastră, la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Trupa Piknik Park susține un concert în premieră în România, la Timișoara

Piknik Park din Ungaria, cea mai mare trupă tribute Linkin Park din Europa, va concerta pentru prima dată în Romania, în clubul Capcana (fostul Daos) din Timișoara, în data de 7 septembrie, de la ora 20.

Trupa a luat naștere acum 13 ani în Ungaria, la inițiativa unui grup de patru prieteni iubitori de Nu-Metal, care creau muzică în stilul Linkin Park.


Ca un adevărat fan, Zoli, solistul trupei, a pus atunci bazele a ceea ce este astăzi formația Piknik Park, dedicată în totalitate formației Linkin Park. Membrii inițiali din trupă au fost înlocuiți în timp de muzicieni profesioniști, care astăzi impresionează audiența din fiecare concert cu spiritul autentic și spectacolul muzical deosebit.

Concertul de la Timișoara face parte din Turneul European Metora 15 Tour al trupei. În cursul acestei veri, artiștii au susținut o serie de concerte, find chemți să cânte și în cadrul a două dintre cele mai importante festivaluri din țara vecină, Volt Festival (Sopron) și Sziget Festival (Budapesta).

După concert, seara va continua cu un after-party pe muzica mixată de Djs Revan & Afflikt. Biletele de intrare la concert costă 25 lei iar cele pentru after – party 10 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.