Un atacant norvegian cu origini africane, încă un transfer marca ACS Poli....

Un atacant norvegian cu origini africane, încă un transfer marca ACS Poli. Triestina e ultima echipă cu care s-a aflat sub contract

0
DISTRIBUIȚI

Al doilea străin în două zile pentru ACS Poli, de această dată timişorenii au adus un atacant comunitar în vârstă de 20 de ani.


Saibou Keita a fost sub contract până în vară cu Triestina, dar statisticile nu consemnează partide oficiale în tricoul italienilor pentru tânărul născut la Oslo.

Deşi clubul se află într-o situaţie dificilă, străinii liberi de contract sunt probabil printre puţinele opţiuni ale lui ACS Poli de completare a lotului. După aducerea sârbului Dusan Ivanov ieri, bănăţenii au mai adus un jucător al cărui C.V. nu spune multe. Ce-i drept, Saibou Maudo Keita e încă tânăr, dar nu a bifat conform principalelor site-uri de statistici decât şase jocuri ca senior. Toate pentru norvegienii de la Egersunds IK, din a treia divizie. Într-unul dintre acestea a marcat, e vorba de un joc din Cupa Norvegiei. În scurta sa carieră a mai trecut pe la Stromsgodset II şi Arka Gdynia (Polonia). El a semnat o înţelegere valabilă pe două sezoane cu bănăţenii.

Astăzi, ACS Poli joacă de la ora 16.30 (Digi) pe terenul lui UTA, în turul IV al Cupei României. În campionatul Ligii a II-a formaţia timişoreană e pe locul 16 (retrogradabil) după şase etape, cu doar patru puncte adunate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.