Un şofer băut a ajuns cu maşina într-o casă din Timiş

Un şofer băut a ajuns cu maşina într-o casă din Timiş

0
DISTRIBUIȚI

Accident rutier cauzat de un conducător auto care, deşi consumase băuturi alcoolice, nu s-a sfiit să urce la volanul autoturismului său, în ciuda pericolului la care îi poate expune pe alţi participanţi în trafic şi nu numai.

După ce a pierdut controlul volanului, bărbatul în vârstă de 68 de ani a intrat cu maşina într-o casă de pe strada 16 Decembrie 1918 din Sânnicolau Mare.


Şoferul venea dinspre localitatea Teremia Mare atunci când, într-o curbă la dreapta, nu a mai putut stăpâni autovehiculul şi a ieşit prin partea stângă a carosabilului, oprindu-se într-o locuinţă. Deşi a scăpat fără răni grave, maşina a fost distrusă, iar casa proprietarilor a suferit pagube.

Poliţiştii au sosit la faţa locului şi l-au supus pe vinovat alcooltestului. În urma verificării, oamenii legii au constatat că bărbatul a condus băut, valoarea rezultată fiind de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit în cauză dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.