Vămile din vest, luate cu asalt. Șoferii așteaptă și trei ore pentru...

Vămile din vest, luate cu asalt. Șoferii așteaptă și trei ore pentru a ieși din țară

1
DISTRIBUIȚI
Foto: click.ro/arhivă

Este nebunie, în acest sfârșit de săptămână, la punctele de trecere a frontierei din vestul țării. Asta pentru că mulți dintre români se întorc la muncă în străinătate, după concediul petrecut în țară.

Potrivit aplicației de monitorizare a traficului la graniță, realizată de Poliția de Frontieră, timpii de așteptare la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, din județul Arad, au crescut, astăzi, la 180 de minute, pe sensul de ieșire din țară pentru mașini.


Astfel, s-a format o coloană de autoturisme care se întinde pe mai mulți kilometri.

De asemenea, la vama Nădlac I, șoferii așteaptă pentru verificarea documentelor aproximativ 60 de minute, fiind deschise patru artere pe sensul de ieșire din țară.

Purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră Arad, Sorina Tocaciu, ne-a declarat că se lucrează la capacitate maximă la vama Nădlac II.

“Se lucrează pe șapte artere la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, pe sensul de ieșire din țară, care este cel mai tranzitat punct. În ultimele 24 de ore, au tranzitat vama Nădlac aproximativ 8.200 de autoturisme și 34.000 de persoane”, a afirmat Sorina Tocaciu.

Poliţia de Frontieră recomandă verificarea timpilor de aşteptare pe aplicaţia online, de pe site-ul poliţiei de frontieră, şi folosirea punctelor alternative de trecere în zonă, pentru a evita aglomeraţia.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.