Victor Ponta, întâlnire cu mai mulți primari PSD din Timiș și Caraș-Severin....

Victor Ponta, întâlnire cu mai mulți primari PSD din Timiș și Caraș-Severin. Anunțul șoc făcut de fostul premier despre o alianță cu social-democrații

0
DISTRIBUIȚI

Întâlnire de taină în această seară. Liderul formațiunii PRO România, Victor Ponta, s-a întâlnit cu circa 22 de primari bănățeni din PSD, dar și cu trei consilieri municipali ai formațiunii. Surse din cadrul formațiunii social-democrate au explicat pentru PRESSALERT.ro. că primarii s-au plâns de proasta colaborare cu autoritățile centrale, dar și de modul în care este implementat la nivel local Programul Național de Dezoltare Locală II.

Sabin Bociu, primarul din Jebel, a confirmat pentru PRESSALERT.ro întâlnirea și a declarat că „Ne am intâlnit mai mulți primari și aleși locali și șefi de organizații cu Victor Ponta ca fost președinte al partidului și fost prim- ministru.


Nu e vorba de nicio migrare de la PSD către PRO România. Am avut niște discuții despre ce s-a întâmplat atunci când Victor Ponta a plecat. Pot să vă spun că fostul premier ne-a spus că în cazul în care PSD nu va mai fi condus de Liviu Dragnea este dispus ca PRO România să facă o alianță electorală cu social-democrații, pentru că este un partid de stânga. A fost o înâlnire absolut firească între foști colegi de partid”.

La întâlnire au luat parte primarii din Jebel, Chevereș, Variaș, Criciova, Bethausen, Voiteg, Tormac, Jamu Mare, Iecea, Pesac și Sacoșu Turcesc, dar și edilul din Oțelu Roșu. Liderul interimar al PSD Timiș, Călin Dobra, a fost criticat deschis de cei prezenți, sfatul lui Ponta pentru nemulțumiți fiind să-l convingă pe Sorin Grindeanu să revină în politică.

Luca Mălăiescu, primarul din Oțelul Roșu a confirmat pentru PRESSALERT.ro întâlnirea, susținând că „pentru mine, Ponta este cel mai bun premier pe care l-a avut România până acum, și de el mă leagă o prietenie veche. Era normal să vin să mă întâlnesc cu el, aflând că vine la Timișoara. Am fost singurul primar din Caraș-Severin, dar au fost mult mai mulți primari și consilieri locali și județeni din Timiș”.

Mai trebuie precizat că Sabin Bociu a fost unicul primar din PSD Timiș care a cerut public demisia lui Dragnea după ce acesta a fost condamnat, în primă instanță, în scandalul DGASPC Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.