De ce crede Victor Ponta că Sorin Grindeanu nu vine în partidul...

De ce crede Victor Ponta că Sorin Grindeanu nu vine în partidul său

0
DISTRIBUIȚI

Fostul premier Sorin Grindeanu sau senatorul PSD Eugen Dogariu nu vin în Partidul Pro România pentru că sunt „mai puțin curajoși”, crede Victor Ponta, fondatorul noii formațiuni politice. Victor Ponta a susținut, astăzi, la Timișoara, o conferință de presă la sediul filialei județene a partidului, care numără în jur de 200 de membri în Timiș, după ce, aseară, s-a întâlnit cu cel puțin 20 de primari PSD din vestul țării.

„M-aș bucura în primul rând pentru ei să vină în partid. Eu nu cred că gândesc ca Dragnea sau acționează la fel sau se simt bine în prezența echipei lui Dragnea. Domnul Dogariu este senator, domnul Grindeanu este președintele unei autorități. Mai departe, ce vor decide ei trebuie să îi întrebați pe ei (…) Sunt mai puțin curajoși, așa, sunt mai timizi de felul lor.


Sunt prietenii mei și nu o să mă auziți vorbind de rău pe cineva. Sunt mai puțin curajoși. Să nu le vină prea târziu curajul, asta înseamnă că cei care am pornit acest proiect avem ușa deschisă, dar nu vine nimeni dup-aia, la un moment dat, să se pună în capul mesei. Am vorbit de multe ori cu ei, iar ce vor face, decid ei. Sunt, însă, absolut convins că nu sunt în inima lor cei mai mari iubitori de Dragnea și Dăncilă. Dacă, însă, încă mai stau în PSD, probabil că au niște motive personale”, a afirmat Victor Ponta.

De asemenea, întrebat de către jurnaliști dacă a discutat, în ultimele luni, cu Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș și președintele interimar al PSD Timiș, Victor Ponta a declarat că nu și i-a transmis că „s-a cam teleormanizat”.

„Am făcut campanie pentru el la Lugoj. Îi transmit să rămână timișorean, să nu devină teleormănean, că în ultimul timp s-a teleormanizat și el. (…) Pe Călin îl consider un tânăr pe care l-am sprijinit, îi transmit să nu se teleormanizeze, pentru că, vedeți, problema cu PSD-ul este că de la ce face Dragnea la centru au început să facă și alții în teritoriu. Își angajează neveste, cumetrii, amante, șoferi. PSD e un fel de birou de angajat la stat, ceea ce nu este în regulă. Adică nu se poate să confunzi partidul cu statul. S-a întâmplat înainte de 1989, a fost rău, se întâmplă în 2018 și e și mai rău. Dacă văd că așa se întâmplă la centru, mulți încep să facă și în teritoriu și apoi se miră că oamenii îi urăsc, ceea ce e foarte rău”, a conchis Victor Ponta.

Președintele CJ Timiș, Călin Dobra, nu a dorit să comenteze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.