Accident grav în vestul țării. Doi tineri au murit și alți doi...

Accident grav în vestul țării. Doi tineri au murit și alți doi au fost răniți după ce au zburat cu mașina de pe un pod FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2078371103">

Un teribil accident de circulație, soldat cu doi morți și doi răniți, dintre care unul grav, s-a petrecut în această seară în Arad. Din primele informații, tinerii circulau pe pod dinspre sala Polivalentă și au pierdut controlul volanului, mașina căzând de pe pasarelă, conform aradon.ro.

„Accident cu patru victime dintre care două decedate pe podul de la Polivalenta. Trei victime au fost încarcerate, una preluată de SMURD, una de SAJ. A intervenit Detașamentul de Pompieri Arad cu autospeciala de descarcerare și cu o autospecială SMURD”, a transmis ISU Arad.

Tinerii erau suporteri ai echipei de fotbal UTA, rețelele de socializare fiind inundate cu mesaje de condoleanțe inclusiv din partea rivalilor de la Politehnica Timișoara, cele două echipe urmând să se întâlnească în meci direct chiar în această sămbătă.

UPDATE Conform sportarad.ro, galeria UTA-ei ia în calcul să-și anuleze deplasarea la Timișoara pentru derby-ul cu ASU Politehnica.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.