Accident rutier extrem de grav lângă Caransebeş. Un om a murit, alţi...

Accident rutier extrem de grav lângă Caransebeş. Un om a murit, alţi şapte sunt răniţi. UPDATE Filmul accidentului FOTO şi VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1520814400">

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz şi trei autoturisme a avut loc în această după-amiază, pe DN 6, în satul Jupa, aproape de Caransebeş. O persoană a murit, iar alte şapte sunt rănite. În total, în accident au fost implicate 12 persoane.

Autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului. „La locul incidentului, salvatorii intervin cu o mașină de stingere, o descarcerare, o ambulanţă SMURD și trei ambulante SAJ”, au transmis cei de la ISU Caraş-Severin.

Primele informații indică opt persoane rănite. „Din nefericire, una dintre victime care era în stop respirator a fost declarată decedata. Misiunea este în dinamică”, mai precizează ISU Caraş-Severin.

UPDATE 1 Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, accidentul a fost provocat de un cetățean sârb, aflat la volanul unei mașini care se deplasa dinspre Caransebeș spre Lugoj.

Pe raza localității Jupa, bărbatul a intrat în depășire fără să se asigure și a lovit un microbuz, iar apoi o altă mașină care circulau regulamentar pe sensul opus de mers. De asemenea, șoferul microbuzului a pierdut controlul volanului după ce a fost lovit și a pătruns pe contrasens, lovind o altă mașină.

În urma impactului, șapte persoane au fost rănite, printre care și un minor, iar un tânăr de aproximativ 18 ani, aflat în microbuzul care circula regulamentar, a murit.

Șoferul sârb care a produs accidentul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii din Caraș-Severin au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

UPDATE 2 În urma accidentului care a avut loc în jurul orei 16:00, circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat pe 1/2 cale.

Autorităţile estimează reluarea circulaţiei în condiţii normale de trafic în jurul orei 20:30.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.