La ACS Poli au apărut accidentări bizare înaintea derby-ului cu ASU Politehnica....

La ACS Poli au apărut accidentări bizare înaintea derby-ului cu ASU Politehnica. Plus încă un jucător în afara lotului UPDATE Preţul biletelor, modificat

1
DISTRIBUIȚI

Rămas „principal” la ACS Poli deoarece nimeni nu şi-a dorit postul, Ştefan Nanu se confruntă şi cu tot mai multe absenţe chiar înaintea duelului cu ASU Politehnica. Gazdele de sâmbătă al derby-ului celor două „Poli” au avut la antrenamentul de ieri doar 12 oameni. Printre cei care au lipsit se numără şi Octavian Drăghici, care, conform antrenorului a căzut la o nuntă şi a suferit o fractură de piramidă nazală. Alţi tineri nu au mai venit acuzând tot motive medicale iar Sebastian Velcotă a fost exlus de conducere din lot.

„E un meci al orgoliilor, sunt două echipe care se numesc Poli, care vor să câştige. E un derby în care moralul e mai bun la ASU, din punctul de vedere al clasamentului. Din păcate la noi sunt unele probleme de lot, Drăghici, jucător profesionist, s-a urcat pe un scaun să danseze şi a căzut şi a făcut fractură de piramidă nazală. Nu există aşa ceva… Ne confruntăm cu Santiago care are ruptură de ligamente încrucişate, Bocşan are probleme medicale…”, a declarat Ştefan Nanu.

Sunt informaţii însă că o parte a jucătorilor tineri nu ar avea probleme medicale aşa de grave. „Cei trei juniori prezenţi au fost la competiţie, ieri au fost 12, azi au fost 16 la antrenament, dar sunt foarte mulţi accidentaţi.


Ne aşteaptă un meci greu, suferim foarte mult la selecţia lotului… Velcotă a fost exclus din lot prin decizia Consiliului Director…”, a mai spus Nanu.

Tehnicianul a comentat şi rămânerea sa ca „principal” după ce iniţial renunţase la funcţie. „După meciul de la Petroşani am anunţat preşedintele că renunţ. 60 de minute nu sunt probleme. Apoi se fac greşeli individuale, dai cu mâna în minge în careu… Am spus să se găsească alt antrenor. Opt jocuri în care 60 de minute nu ne domină adversarul, după această perioadă se schimbă. Dacă era lapte şi miere aici era bătaie pe acest scaun. Sunt foarte mulţi copii în teren, se simte lipsa de experienţă, nu de valoare, de încredere. Ne lipsesc acei jucători de mijlocul terenului cu experienţă, care să creeze o stabilitate în teren… M-a convins domnul primar, preşedintele şi unii suporteri să rămân… s-a vorbit cu antrenori şi toată lumea refuză. Sunt antrenori care dacă vor acest post au scaunul, pentru că primul vinovat e antrenorul…”, a adăugat Ştefan Nanu.

„Nu mai e problema financiară, pe toată luna septembrie toţi jucătorii sunt cu banii la zi. Unii dintre ei au mai luat şi din spate, mulţi au contracte de Liga I. Ei trebuie să muncească, nu să-i intereseze cine e antrenor sau preşedinte”, a concluzionat tehnicianul lui ACS Poli.

Partida ACS Poli – ASU Politehnica se dispută sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena „Electrica” din cartierul Fabric. Galeria „oaspete” va lua loc în jumătatea dinspre Modern a tribunei a II-a.

UPDATE După reacţiile din zilele precedente conducerea lui ACS Poli s-a răzgândit şi în privinţa biletelor. Astfel, tichetele la derby-ul cu ASU Politehnica nu vor costa 25 de lei, preţ care a revoltat fani din ambele tabere, ci 15 lei (intrare generală). „Având în vedere interesul mare pentru bilete la acest derby local, conducerea clubului nostru a reevaluat situația accesului la acest meci. Astfel, biletele de intrare pentru jocul de sâmbătă, 20 octombrie, de la ora 11:00, contra echipei ASU Politehnica vor costa 15 lei (preț general). Tichetele vor putea fi achiziționate în dimineața partidei, de la casieriile amenajate la arena Electrica”, se arată în comunicatul clubului organizator.

1 COMENTARIU

  1. GO bet au plătit salariile, ultimul meci blat făcut de toată echipa în frunte cu Nanu…… În rest au început 3-4 jucători sa le vândă, chiar un se uita nimeni scor pauza/final, nu se sesizează nimeni, trăim în Africa? Blatisti ordinari care își fac bani la pariuri, sa va fie rușine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.