Scandalul pariurilor explodează la ACS Poli. Radu Birlică: „A pariat şi împotriva...

Scandalul pariurilor explodează la ACS Poli. Radu Birlică: „A pariat şi împotriva propriei echipe”

0
DISTRIBUIȚI

Un nou scandal la ACS Poli. Unul dintre jucătorii care au fost excluşi din lot în ultima perioadă a fost trimis ieri la Comisia de Disciplină a FRF pentru că a pariat. Conform gsp.ro Cristian Pădurariu ar fi jucătorul în cauză. Informaţia nu a fost negată de conducerea clubului timişorean.

În momentul în care Pădurariu (21 de ani) a fost exlus din lot, antrenorul Ştefan Nanu a făcut câteva declaraţii neclare. Acesta ar fi intrat şi în posesia unei filmări care atestă prezenţa jucătorului într-o casă de pariuri. Preşedintele Radu Birlică a mai spus în această toamnă că un jucător a fost raportat la FRF.

„Băiatul a fost cooperant când i-am pus filmările. A dat o declarație și a spus că pariază împotriva echipei la care joacă. Nu ne-a spus la ce meci a făcut acest lucru. Din discuțiile de aseară cu domnul Virgil Pascu (n.r. șeful Departamentului de Integritate și Antifraudă din cadrul FRF), am înțeles că a recunoscut totul copilul”, a declarat Radu Birlică la GSP LIVE. „E păcat să se piardă la 20 de ani, merită o a doua şansă… Sunt multe goluri înscrise după minutul 70… Noi conducem cu 1-0 la pauză şi pierdem pe final.


Refuz să cred… Unul singur s-a întâmplat să joace, dar a prins doar două meciuri apoi a fost exclus din lot”, a mai spus Birlică.

„Pentru mine a fost o dezamăgire… am simţit că e ceva în neregulă, scorurile erau prea mari. Foarte multe goluri. Am văzut meciul de la Oradea înainte să vin, am rămas impresionat la 2-1, dar apoi au pierdut cu 4-2… Am înştiinţat conducerea şi le-am spus că e ceva necurat. După meciul cu UTA am mers undeva să mănânc, m-am întâlnit cu un domn care mă cunoştea de la Motru şi mi-a spus: vedeţi că aveţi jucători care pariază. Mi-a dat camera video şi mi-a arătat… Nu-i interesează rezultatul echipei, ci doar partea financiară”, a spus şi Ştefan Nanu pentru aceeaşi sursă. Pădurariu nu ar fi singurul jucător care a pariat, ci singurul împotriva căruia au existat dovezi.

ACS Poli a pierdut patru din ultimele opt jocuri după ce a condus la pauză, aici fiind incluse şi jocurile cu Chindia (1-3) şi ASU Politehnica (1-2). De la ACS Poli au mai plecat sau au mai fost excluşi în ultima vreme şi alţi jucători: Vasile Curileac, Justice Opoku şi Sebastian Velcotă. Pădurariu a bifat doar trei jocuri în campionat (2 minute cu Brăila 2-2, 48 de minute cu UTA 0-3 şi 20 de minute cu Ripensia, scor 3-2!).

Drăghici, accidentat şi nu prea

Înaintea jocului cu ASU Politehnica, antrenorul Ştefan Nanu susţinea că Octavian Drăghici a suferit o fractură la nas la o nuntă. Accidentarea nu e însă vizibilă, se pare că atacantul a pus pe primul plan viaţa personală în ultima vreme. Fotbalistul în vârstă de 32 de ani s-a însurat săptămâna aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.