ACS Poli și Ripensia, din nou victime în deplasare. Roș-galbenii au căzut...

ACS Poli și Ripensia, din nou victime în deplasare. Roș-galbenii au căzut și ei pe loc retrogradabil

0
DISTRIBUIȚI

ACS Poli nu a depășit și pasa neagră pe terenurile străine. Elevii lui Ștefan Nanu au cedat astăzi pe terenul Metaloglobusului, scor 0-1, după ce au evoluat in inferioritate numerică in ultima jumătate de oră. Nici cealaltă grupare timișoreană care a jucat de la ora 11 nu a avut parte de mai mult succes, Ripensia a fost invinsă la Târgoviște.

Fără Curileac, ”evadat”, și fără Smaranda, accidentat, ACS Poli l-a avut ca soluție de rezervă de portar pe juniorul Moșoarcă. Tot pe bancă s-a regăsit un alt nume nou, Iseini, tot din propria pepinieră. După 45 de minute tabela a rămas imaculată. Drăghici a avut două șanse decente in primele zece minute. Melinte și-a incercat șutul dintr-o ”liberă” in minutul 26, dar balonul a trecut pe lângă buturile lui Geantă. Apoi, peste opt minute Contra a avut o intervenție salvatoare la cea mai mare ocazie din prima parte a bucureștenilor.

Precum in alte jocuri din acest sezon, lucrurile s-au inrăutățit după pauză pentru elevii lui Ștefan Nanu. După o șansă importantă irosită de Marek Albert, David Pop iși lasă colegii in inferioritate numerică, văzând al doilea cartonaș galben când mai era o jumătate de oră bună din joc. Mai mult, in minutul 71 Ghenovici face 1-0 dintr-o lovitură liberă de la mare distanță. Pe final timișorenii au atacat și nu au dus lipsă de șanse de egalare, dar nu au reușit să scoată nici măcar un punct.

După acest eșec ACS Poli rămâne in subsolul clasamentului, cu cinci puncte.

Metaloglobus: R. Geantă – Pham Huy, Buzea, Caramalău, Negotei – Sava (cpt.), B.


Panait (60 Ghenovici) – C-tin Costache, Şt. Niculae, Vl. Vlad – M. Albert. Antrenor: Bogdan Andone.

ACS Poli: M. Contra – D. Pop, Basic, Melinte, S. Rudolf (60 Motreanu) – D. Pop, Haruț – Velcotă (76, Stere), Bîrnoi, S. Keita (57 Bocșan) – Oct. Drăghici (cpt.). Antrenor: Ştefan Nanu.

Trei penalty-uri la Târgoviște

Ripensia a cedat și ea afară, 2-4 cu Chindia după un meci plin de evenimente. Fără Ungureanu (accidentat) și Zaluschi (suspendat), dar și fără Bădăuță, lăsat in afara lotului, Ripensia a incasat gol chiar in primul minut. Andrei Șerban deschizând scorul din centrarea lui Dumitrașcu. Roș-galbenii au avut replică și au egalat prin mezinul Cluci. Acesta reușind să inscrie cu o execuție frumoasă din 16 metri. Sorții păreau să-i zâmbească lui ”Ripi” sub Turnul Chindiei peste un sfert de oră, când Cherchez și-a lăsat echipa in zece după lovirea lui Burdeț. Dar cinci minute mai târziu când chiar inchizătorul Alin Burdeț il faultează pe Șerban după o gafă și vede al doilea cartonaș galbe, restabilind echilibrul numeric.

După pauză insă tabela a inclinat spre gazde. In minutul 53 Neguț a făcut 2-1 cu un șut in stânga lui Dobre. Iar in minutul 61 gazdele primesc și un penalty după Martac e faultat in careu de Călin Toma. Liviu Mihai a dus diferența la două goluri de la punctul cu var. Peste cinci minute căpitanul Ripensiei iși repară greșeala. El e cel care e faultat acum in careu de Martac și scade din ”deficit”. Putea fi și 3-3 in minutul 72 dar șutul lui Mansour a fost deviat in transversală de Aioani. Cu șase minute inainte de final zarurile erau aruncate căci Neguț a obținut un nou penalty iar de această dată Crinel Stoica a fost marcator.

”Ripi” a ajuns pe 16 după acest duel, având doar opt puncte și fiind depășită acum și de Luceafărul.

Chindia: Aioani – Martac, C. Dinu, Dudea, D. Dumitraşcu – D. Novac, An. Lungu (46 Neguț), L. Mihai, An. Şerban – Cherchez (cpt.), D. Florea (78 Cr. Stoica). Antrenor: Viorel Moldovan.

Ripensia: Şt. Dobre – Ad. Popa, Apro, B. Străuț, C. Toma (cpt.) – Burdeţ, Stoi – Al. Popovici (80 Monea), Anghelina, Cluci (60 Dumiter) – M. Gueye. Antrenor: Radu Suciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.