Activi pe roţi. Zeci de cărucioare şi biciclete, donate copiilor din Moşniţa...

Activi pe roţi. Zeci de cărucioare şi biciclete, donate copiilor din Moşniţa Nouă

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1894419422">

Nou-născuţii şi preşcolarii din Moşniţa Nouă pot fi „activi pe roţi” de acum, după ce au primit, sub formă de donaţie, mai multe cărucioare şi biciclete.

Asociaţia „Activ” a dăruit, ieri, părinților de bebeluşi, dar şi de preşcolari din Moșnița Nouă 80 de cărucioare sport și 120 de biciclete. Produsele au fost noi, sigilate.

„Suntem extrem de bucuroși că reușim și de această dată să ne atingem unul dintre obiectivele organizației noastre, respectiv de promovare a conceptelor de voluntariat, activism comunitar şi solidaritate umană, astăzi (n.r, ieri) fiind vorba de implicarea funcționarilor publici ai Primăriei comunei Moșnița Nouă în astfel de campanii şi alte proiecte specifice”, au transmis George Popescu şi Anca Maria Toma, vicepresedinţii Asociaţiei ACTIV.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia „Activ” în parteneriat cu Primăria comunei Moşniţa Nouă, cu sprijinul DHS Baby.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.