Ripensia nu i-a stricat debutul lui Florin Bratu la Aerostar Bacău. Roş-galbenii...

Ripensia nu i-a stricat debutul lui Florin Bratu la Aerostar Bacău. Roş-galbenii au picat din nou pe loc retrogradabil

0
DISTRIBUIȚI

Prima vizită a Ripensiei în oraşul lui Bacovia nu a fost una fericită. Deşi nu au prestat un joc foarte slab, elevii lui Radu Suciu au fost învinşi la pas, scor 0-2, de către gazda Aerostar Bacău. În urma acestui rezultat gruparea timişoreană ocupă din nou un loc care duce în Liga a III-a.

După o repriză destul de echilibrată, în care Popovici a avut o şansă mare de care nu a profitat în careul advers, gazdele au intrat cu un avantaj fragil la pauză. Scorul a fost deschi de Buhăcianu în minutul 44 după ce a fost lansa cu o minge peste apărare, l-a driblat pe Păduraru şi apoi a trimis în plasă în ciuda replierii disperate a doi fundaşi oaspeţi.

„Ripi” nu a reuşit egalarea, ba mai mult, cu 12 minute înainte de final s-a făcut 2-0 pentru Aerostar. Păduraru l-a faultat în careu pe Sahru iar Căinari a înscris de la punctul cu var.


La bănăţeni a revenit în teren şi Ungureanu, după o accidentare care l-a ţinut departe de gazon câteva săptămâni, dar eforturile roş-galbenilor au fost în van.

Echipa cu nume de legendă ocupă acum doar locul 15 în B, cu 13 puncte, băcăuanii apropiindu-se din spate la un singur punct. În mod ironic Ripensia poate urca o poziţie fără să joace, în cazul în care Farul pierde clar luni la Ploieşti.

Aerostar Bacău: Potcoavă – Ardei, Mutu, Ichim, Chirilescu – Căinari (87 Istrate), Adăscăliţei, I. Chirilă, Hurdubei – Vraciu (cpt.) (’54, Sahru), Buhăcianu (76 Gavrilă). Antrenor: Florin Bratu.

Ripensia Timişoara: Păduraru – A. Popa, Ţieranu, Străuţ, C. Toma (cpt.) – Burdeţ (88 Monea), Apro – Popovici (68 Ungureanu), Anghelina (46 Zaluschi), Dumiter – Mansour. Antrenor: Radu Suciu.

A fost o înfrângere grea, într-un meci de șase puncte. Cu atât mai grea a fost, cu cât echipa nu a jucat rău. Din păcate, nu scăpăm de anumite erori supărătoare în faza de apărare. Așa s-a întâmplat și acum. Pe final de primă repriză am primit un gol dintr-o eroare și-apoi, în repriza a doua, a trebuit să alergăm după egalare și să ne deschidem tot mai mult. Ei au jucat, spre deosebire de meciurile pe care le-am văzut până acum, cu liniile foarte apropiate. Ne-a fost foarte greu să pătrundem. Am făcut-o doar pe benzi, dar din păcate nu am reușit să punctăm. Iar adversarii ne-au prins pe contraatac pe final de meci și apoi au închis jocul. Partida a fost însă echilibrată și a fost decisă de o eroare personală„, a declarat Radu Suciu, directorul sportiv şi „interimarul” de pe banca ripensiştilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.