Alegerile din PSD Timiş, amânate pentru o perioadă nedeterminată. Mişcarea lui Călin...

Alegerile din PSD Timiş, amânate pentru o perioadă nedeterminată. Mişcarea lui Călin Dobra

0
DISTRIBUIȚI

Conducerea centrală a PSD a decis să amâne alegerile interne din organizaţiile conduse interimar, printre care şi cea din Timiş. Noul calendar ar urma să fie stabilit într-un viitor Comitet Executiv.

Conferinţa judeţeană a PSD pentru alegerile din filiala Timiş ar fi trebuit să aibă loc în 19 octombrie, iar liber la înscrieri a fost până ieri, 12 octombrie.

„A rămas că se va face un nou calendar la următorul Comitet Executiv.


În Timiş a rămas înscris (n.r, pentru şefia filialei) un singur candidat, Călin Dobra”, a declarat, astăzi, secretarul executiv al PSD Timiş, Adrian Negoiţă.

„Important e ca organizaţia să rămână unită, să ne concentrăm pe proiectele administrative. E foarte mult de lucru în judeţul Timiş şi avem nişte responsabilităţi faţă de cetăţeni”, a spus preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra.

Filiala are în vedere şi stabilirea unui candidat pentru Primăria Timişoara. Ieri, Nicolae Robu a anunţat că vizează încă un mandat de primar, la alegerile viitoare.

„Categoric vom avea candidat propriu la primărie şi vă asigur că o să îl scoatem şi în cel mai scurt timp, nu pe ultimul moment, astfel încât oamenii să îşi poată face o idee foarte clară. Va fi categoric un candidat din interiorul partidului”, a mai spus Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.