Alertă în vestul țării. Doi bărbați sunt dați dispăruți

Alertă în vestul țării. Doi bărbați sunt dați dispăruți

0
DISTRIBUIȚI
Foto: brasovromania.net

Alte două dispariții au fost raportate zilele trecute în vestul țării. Polițiștii sunt în căutarea a doi bărbați, care au plecat de la domiciliile lor zilele trecute.

Prima dispariție a avut loc în 9 octombrie.


Este vorba despre Ion Tisescu, din localitatea Sâmbăteni, judeţul Arad. În vârstă de 53 de ani, acesta poate fi recunoscut după următoarele semnalmente: 1,78 metri înălțime, 60 de kilograme, păr blond, ochi albaștri și mersul șchiopătat. Când a dispărut purta pantaloni din catifea, tricou de culoare maron, geacă din piele de culoare neagră și pantofi de aceeași culoare.

Ieri a fost semnalată cea de-a doua dispariție. Iosif Fința, în vârstă de 80 de ani, a plecat de la domiciliul său din Arad și nu este de găsit până la ora actuală. Bărbatul are 1,70 metri înălțime, 50 de kilograme, păr grizonat și tuns scurt, cu calviție și ochi căprui. Când a dispărut purta trening galben, pulover vișiniu tricotat și papuci negri.

Persoanele care dețin informații referitoare la dispariția celor doi sunt rugați să meargă la cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.