Alexandra Mitroi a lansat un nou videoclip fabricat în Timișoara VIDEO

Alexandra Mitroi a lansat un nou videoclip fabricat în Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Alexandra Mitroi a lansat videoclipul piesei Uită

După ce a ajuns semifinalistă la emisiunea-concurs „Vocea României” și a cucerit publicul cu prestația sa artistică în 2015, Alexandra Mitroi lansează piesa si clipul „Uită”. Povestea piesei este scrisă de Alexandra, iar pentru ea a fost prima melodie scrisă în limba română, alături de chitaristul său, Alex Matasa.


Videoclipul piesei este filmat în Timișoara și regizat de Ciprian Bilencu.

„Mi-am dorit foarte mult să lansez acest single și sunt nerăbdătoare să-l ascultați și să-mi spuneți părerea voastră. Videoclipul este unul de stare, în care cred că se poate regăsi oricine. Sper să vă placă!”, spune artista.

Alexandra Mitroi a colaborat cu Geo Da Silva, Sean Norvis, Pacha Man, Kp London și mulți alții pentru piese precum „Bells from Beijing” și „Kiss me”. Artista a făcut primii paşi spre o carieră muzicală când avea 16 ani. Vocea ei a fost descoperită întâmplător de diriginta care a rugat-o să cânte o doină. Apoi a devenit membră a corului oraşului Jimbolia, acolo unde şi-a petrecut şi anii copilăriei. Dorindu-şi să îşi descopere mai mult vocea, pasiunea ei pentru muzică devenind tot mai mare, aceasta a hotărât să ia ore de canto, urmând să participe la concursuri locale şi câştigând mereu premii. Mai târziu, fiind studentă la Universitatea de Vest din Timişoara, secţia Publicitate, a avut perioada de practică la Bucureşti, la TVR. Cu această ocazie a participat la un concurs de karaoke, la Hard Rock Cafe, reuşind să câştige primul loc, în ciuda faptului că au participat artişti care acum sunt pe val. După acel moment, Alexandra a luat decizia să aibă propriul band.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.