Amenzi de aproape 20.000 de euro pentru proprietarii de clădiri în paragină...

Amenzi de aproape 20.000 de euro pentru proprietarii de clădiri în paragină din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2121728760">

cladire istorica

Proprietarii de clădiri istorice aflate în paragină sunt în continuare în vizorul polițiștilor locali din Timișoara. Oamenii legii au continuat verificările în ceea ce privește imobilele degradate, aflate atât în zona istorică, dar și în alte cartiere ale orașului, care constituie un real pericol pentru timișorenii care trec pe lângă ele și au și un aspect inestetic.

Astfel, Poliția Locală Timișoara informează că, în ultimele două luni, au fost aplicate 85 de amenzi, în valoare de 85.000 de lei, pentru neîntreținerea imobilelor, în zone precum Calea Torontalului, Calea Dorobanților, Bdul General Dragalina, Str. M. Kogălniceanu, Ștefan cel Mare, Piețele Victoriei, Traian, Băcescu, Bdul Regele Carol I și Str. Mărășești.

“Poliția Locală atrage atenția proprietarilor de clădiri că au obligația să asigure periodic curățarea fațadelor locuințelor, clădirilor amplasate la frontul străzii, degajarea elementelor de construcție cum sunt ornamentele și tencuiala care stau să se desprindă de pe fațadele acestora”, a informat Poliția Locală Timișoara.

De la începutul acestui an și până în prezent au fost aplicate pe această linie un număr de 160 de amenzi, sancțiunile fiind cuprinse între 500 și 1.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.