Amenzi în valoare de zeci de mii de lei date în trafic...

Amenzi în valoare de zeci de mii de lei date în trafic de polițiști. În ce ipostază a fost prins un minor

0
DISTRIBUIȚI

Tineri incoștienți și cu tupeu dus chiar la extrem în unele cazuri. Astfel pot fi catalogați trei tineri din județul Arad, care au fost depistați de polițiștii rutieri în timp ce comiteau infracțiuni în trafic.

Cel mai deplasat caz a fost întâlnit în Curtici. Un copil în vârstă de 16 ani a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, fără permis de conducere.


Tot în aceeași situație a fost depistat și un tânăr în vârstă de 28 de ani, prins pe străzile din localitatea Bârsa. Tot ieri, în cadrul acțiunii poliţiștilor rutieri la nivelul întregului județ Arad, a fost depistat un tânăr de 23 de ani, din Ineu, în timp ce conducea pe DJ 682 cu numerele de înmatriculare provizorii expirate încă din iunie.

În total, în cele 24 de ore în care a avut loc razia, agenții rutieri au constatat 183 de sancțiuni contravenționale și au aplicat amenzi în valoare totală de 70.000 de lei. Dintre acestea, 49 au fost acordate celor care au depășit limita legală de viteză, iar alte 134 au fost date celor care nu au folosit centurile de siguranță, nu au acordat prioritate sau au efectuat manevre ilegale. Au fost reținute 12 permise de conducere și șapte certificate de înmatriculare.

Polițiștii au întocmit dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.