Avertizare meteo de ultimă oră – vânt puternic în Banat, pentru 24...

Avertizare meteo de ultimă oră – vânt puternic în Banat, pentru 24 de ore. Care sunt zonele vizate

0
DISTRIBUIȚI
Foto: libertatea.ro

Banatul intră sub atenţionare meteorologică de vânt puternic. Codul galben e în vigoare de astăzi, ora 22, până mâine, la ora 22. Sunt aşteptate intensificări ale vântului, dar şi ninsori viscolite în zonele montane.

„În noaptea de marți spre miercuri (23/24 octombrie), în Banat, Crișana, Maramureș și Transilvania vântul va avea intensificări cu viteze de 55…60 km/h, iar pentru intervale scurte de timp vor fi rafale de peste 65…70 km/h.


În aceste regiuni, va ploua pe arii relativ extinse, iar cantitățile de apă vor atinge local 15 l/mp și izolat, mai ales la deal, 25 – 30 l/mp. În cursul zilei de miercuri (24 octombrie), vântul se va intensifica treptat în toate regiunile, cu viteze în general de 55 – 70 km/h, mai mari în sudul extrem al țării”, este anunţul de ultimă oră al meteorologilor de la ANM.

Mâine, între orele 12 şi 19 este în vigoare şi un cod portocaliu de rafale puternice ale vântului. În județele Caraș-Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman şi Giurgiu vântul va avea intensificări susținute, cu rafale în general de 80 – 90 km/h.

Mesajele ar putea fi actualizate în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.