Balul Speranţei ajunge la ediţia cu numărul 20. Cei mai generoşi participanţi...

Balul Speranţei ajunge la ediţia cu numărul 20. Cei mai generoşi participanţi din anii trecuţi vor fi premiaţi

0
DISTRIBUIȚI

balul sperantei

Timişoara a organizat în ultimii 20 de ani, periodic, Balul Speranţei şi, tot an de an, oamenii generoşi au donat pentru cauzele caritabile propuse de Asociaţia Femeilor Anreprenor din România. Acum, la ediţie aniversară, organizaţia va pune în prim-planul evenimentului exact aceşti oameni generoşi. Ei vor fi premiaţi pentru sprijinul lor în cadrul unei gale-eveniment.

Balul Speranţei, ediţia 2018, are loc vineri, 2 noiembrie, la restaurantul Tresor.


Prezentatori ai evenimentului vor fi Adriana Trandafir şi Silviu Biriş. Ediţia din acest an va fi una diferită, va lipsi celebra licitaţie de obiecte de artă, dar nu şi posibilitatea de a dona. Se va organiza şi o tombolă pentru cei prezenţi, totul în cadrul unui eveniment de ţinută, anunţă organizatorii. „Am vrut ca pentru această ediţie să organizăm ceva diferit, la care, în prim-plan să fie cei care au participat ani de zile la bal şi şi-au deschis buzunarul pentru cauzele noastre. Aşadar, am decis ca în acest an să premiem toţi regii şi reginele ediţiilor din anii trecuţi. De asemenea, ne dorim să-i premiem pe cei care au sponsorizat cu cele mai mari sume ediţiile anterioare ale balului. De această dată nu va mai fi o licitaţie pentru diferite obiecte de artă, dar mai mulţi artişti au decis să ajute în continuare organizaţia şi au donat oricum astfel de obiecte. Acestea vor fi expuse şi vor putea fi cumpărate de cei care doresc”, a spus Maria Grapini, conducătorul organizaţiei femeilor de afaceri.

Scopul Balului Speranţei a fost, an de an, să atragă fonduri pentru susţinerea diferitelor cauze caritabile, să ajute diferite organizaţii, dar şi tineri talentaţi, familii în nevoie sau persoane care aveau nevoie de diferite tratamente medicale, dar nu dispuneau de fondurile necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.