Bandiții de la sfârșit de săptămână revin în fața publicului cu un...

Bandiții de la sfârșit de săptămână revin în fața publicului cu un nou concert la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
The Weekend Bandits revin în fața timișorenilor cu un concert la The Note Pub

Membrii trupei The Weekend Bandits – una din cele mai „fresh“ formații din Timișoara – dau startul sezonului de evenimente de toamnă care se desfășoară în The Note Pub, prin intermediul unei cântări care va avea loc vineri, 12 octombrie, de la ora 22.

Primul concert al formaţiei The Wekend Bandits a avut loc la sfârșitul lunii martie 2018, trupa fiind noua față a celor de la The Weekend Band.


Pe parcursul celor câteva luni de existență, formația a avut parte de concerte „cu priză“ la public, printre acestea numărându-se apariții în cadrul primei ediții a Embargo Fest (desfășurat la Dudeștii Vechi), Ziua Timișoarei sau în cadrul acțiunii „Eu aleg România“, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în centrul civic din Reșița.

Alături de solistul Răzvan Munteanu, în The Weekend Bandits se regăsesc un indian, un american şi alţi doi muzicieni autohtoni. Născut în oraşul indian Bangalore, Benson Joel este o figură binecunoscută a concertelor din Timişoara. Clăparul Francis B Mozes s-a născut în 6 martie 1988 în Stockholm şi a crescut în Minneapolis. Şi-a început cariera muzicală la saxofon într-o trupă de liceeni şi a trecut la pian pentru a face parte dintr-o trupă de gypsy jazz. Basistul Mihai Toma este născut în 1984 şi este un inginer de sunet care are plăcerea de a mai şi face zgomot, nu doar să-l susţină într-ale desfăşurării judicioase, iar tobarul Alexandru Munteanu este născut în 1988, la Târgu Jiu.

Biletele pentru concertul formației The Weekend Bandits costă 20 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.