Bărbat prins de polițiștii locali în timp ce se masturba în Parcul...

Bărbat prins de polițiștii locali în timp ce se masturba în Parcul Copiilor din Timișoara. Cum a fost sancționat

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au reușit să prindă, ieri, un bărbat care se masturba în Parcul Copiilor din Timișoara, ziua în amiaza mare. Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții instituției, polițiștii locali au intervenit în parc după ce mai multe persoane au sesizat faptul că un bărbat se autosatisfăcea lângă gardul parcului, pe zona dinspre B-dul Michelangelo.

Polițiștii locali au acționat imediat și l-au identificat pe cel în cauză, fiind vorba despre un bărbat de 37 de ani, din Timișoara.


“Prins asupra faptului, acesta nu a avut nimic de obiectat, dar nici nu a negat faptul că își oferea plăceri sexuale în public, într-un parc pentru copii”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Bărbatul a fost amendat cu 1.000 de lei. “Situații de acest gen au mai fost semnalate de-a lungul timpului în special în zona centrală, fiind însă necesar ca, pentru a se lua măsurile legale în timp util, cei care observă astfel de comportamente să sesizeze la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112. Reamintim că potrivit legii, săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene de natură să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora se sancționează cu amenzi de la 200 la 1.000 lei”, a arătat Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.