Basme populare electronice românești alături de Petre Inspirescu, la Timișoara FOTO

Basme populare electronice românești alături de Petre Inspirescu, la Timișoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1165509357">
Petre Inspirescu a adus basme populare electronice românești la Timișoara

Sezonul de petrecere cu numărul trei din istoria clubului timișorean database a debutat la sfârșitul săptămânii trecute cu un party memorabil pentru amatorii de muzici electronice underground, alături de Petre Inspirescu și Olivian Nour.

În orașul adoptiv, București, Pedro aka Petre Inspirescu a fost mereu una dintre figurile fundamentale, împreună cu complicii lui constanți, Rhadoo și Raresh. Artistul care și-a început cariera în 1999 și care deține împreună cu Rhadoo și Raresh labelul [a:rpia:r] a avut un set cât se poate de divers la Timișoara, spre bucuria numeroșilor spectatori care au asistat la acest eveniment.

În cele două sezoane de petreceri, la pupitrul clubului care și-a deschis porțile în luna octombrie a anului 2016 s-au perindat o serie de nume „grele“ ale scenei internaționale printre care se numără Audiofly, Nic Fanciulli, Mathias Tanzmann, James Zabiela, Jay Lumen, Seth Troxler, Deborah de Luca sau OXIA. Evenimentul cu Petre Inspirescu și Olivian Nour a reprezentat un party pre – opening, deschiderea „oficială“ a database-ului urmând să se desfășoare vineri, 19 octombrie, cu invitații speciali Mind Against și Punu.

Foto: Facebook database

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.