Bătăi în toiul nopţii, la Arad. Cine sunt protagoniştii UPDATE Poliţia a...

Bătăi în toiul nopţii, la Arad. Cine sunt protagoniştii UPDATE Poliţia a împărţit amenzi şi a întocmit dosar penal

0
DISTRIBUIȚI
Foto: captură video

Imagini care surprind un scandal monstru iscat sâmbătă şi continuat luni seară în Arad au fost făcute publice astăzi, în presa locală din Arad.

Primul scandal a avut loc sâmbătă noapte, în zona Făt Frumos. Poliţia a raportat bătăi, iar răniţii au avut nevoie de îngrijiri medicale. Protagonişti ar fi mai mulţi muncitori din judeţul Vaslui, care locuiesc în chirie pe strada Ursului din Arad, scriu jurnaliştii de la newsar.ro.

Luni seară, scandalul a fost reluat, potrivit sursei citate, atunci când au fost surprinse şi imagini pe camerele de supraveghere ale unei societăţi comerciale din zonă.


Pe imagini se poate observa cum mai mulţi tineri agitaţi ies din maşină şi se întorc, ulterior, în fugă.

Poliţiştii i-au amendat pe turbulenţi.

UPDATE Oamenii legii au fost nevoiţi să descindă în zona Făt Frumos din Arad în ambele seri când au avut loc scandaluri între două găşti.

Primul scandal s-a petrecut în noaptea dintre sâmbătă, 29 septembrie, spre duminică, 30 septembrie. Poliţiştii au aplanat un conflict spontan în care au fost implicate 7 persoane cu vârste cuprinse între 22 şi 28 de ani, între care două femei. Un bărbat a fost agresat fizic de un altul şi, în urma verificărilor, au fost amendaţi cei care au iscat conflictul. Poliţiştii arădeni s-au sesizat din oficiu într-un dosar de loviri şi alte violenţe, însă tânărul care a fost lovit nu a depus nicio plângere până acum.

Amenzile în valoare de 200 şi 500 de lei nu i-au potolit pe scandalagii. Un alt conflict a avut loc luni seară, în jurul orei 20:00. Oamenii legii au pornit o anchetă şi au solicitat imaginile surprinse de camerele de filmat ale societăţii comerciale situate în apropiere, urmând să fie identificaţi şi traşi la răspundere vinovaţii, într-un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.