Un bătrân de 93 de ani a murit strivit de o mașină...

Un bătrân de 93 de ani a murit strivit de o mașină de gunoi UPDATE Bătrânul avea deficienţe de auz

0
DISTRIBUIȚI
Sursă foto: infocs.ro

Sfârșit crunt pentru un bătrân din județul Caraș-Severin.

Bărbatul în vârstă de 93 de ani locuia într-un azil de bătrâni din Reșița și a ieșit la plimbare în această după-amiază, atunci când a avut loc incidentul ce i-a fost fatal. Nonagenarul a murit strivit de un autovehicul de ridicare a gunoiului menajer, fiind prins sub roata din stânga spate.


Potrivit infocs.ro, șoferul în vârstă de 50 de ani efectua manevra de mers înapoi și nu a observat că cineva s-ar afla în spatele autoutilitarei.

Incidentul a fost raportat la 112, în jurul orei 14.15. Polițiștii din Reșița se află la fața locului și efectuează cercetări.

UPDATE Bătrânul avea deficiențe de auz. Obișnuia să stea pe-afară, atunci când vremea îi permitea. Când a avut loc incidentul, bărbatul se afla la plimbare, pe aleea de lângă gard. Bătrânul nu a auzit semnalele acustice venite dinspre autoutilitara care efectua manevre de conducere cu spatele. Victima avea discernământ și, potrivit infocs.ro, nu se afla în cadrul unui anume program impus de centrul de bătrâni, astfel că nu se ia în calcul să fi fost lăsat nesupravegheat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.