Bogdan Mezofi și colegii săi din trupa Grimus revin cu un concert...

Bogdan Mezofi și colegii săi din trupa Grimus revin cu un concert special la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formația Grimus revine cu un concert special la Timișoara

Formaţia clujeană Grimus revine cu un concert în capitala Banatului, evenimentul care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni fiind de neratat pentru melomanii îndrăgostiți de muzica trupei care îl are ca solist vocal pe Bogdan Mezofi.

Trupa de rock alternativ Grimus a fost fondată în 2005, la Cluj-Napoca. În 2007, trupa a câştigat finala naţională a concursului Global Battle of the Bands şi a reprezentat România la finala internaţională.


Un an mai târziu a lansat primul album, „Panikon”. Lui i-au urmat „Egretta”, în 2011, şi „Emergence”, în 2014. După patru ani de pauză, artiștii au revenit în acest an cu discul „Unmanageable Species”, care conţine nouă piese, toate cântate în limba engleză, produse de Jan Kerscher.

Despre material, chitaristul Valentin Rauca a transmis: „«Unmanageable Species» a fost înregistrat in Nürnberg, mixat în Berlin şi masterizat în Hamburg. Colaborarea cu producătorul Jan Kerscher şi perioada de aproape o lună petrecută în studioul său din Bavaria ne-au izolat de orice sistem al cărui motor al progresului este neliniştea. Dedicăm acest album tuturor celor care îşi păstrează coloana vertebrală într-o ţară cu un sistem de valori mult prea debusolat pentru ca acest aspect să mai fie considerat un merit”. Trupa a decis să exprime vizual cele nouă piese prin creativitatea lui Dan-Raul Pintea, pictor clujean care s-a ocupat de grafica albumului, transpunând fiecare cântec într-o pictură unicat.

Concertul formației Grimus va avea loc vineri, 26 octombrie, la The Note Pub, iar biletele sunt disponibile în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 30 de lei, urmând ca la intrare să coste 40 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.