Călătorie întreruptă la graniţă pentru şapte migranţi din Vietnam şi Sri Lanka....

Călătorie întreruptă la graniţă pentru şapte migranţi din Vietnam şi Sri Lanka. Unde erau pitiţi FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Șapte cetățeni străini au încercat în urmă cu mai puțin de 24 de ore să iasă ilegal din România, însă au fost opriți de oamenii legii la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota. Migranții erau pitiți într-o autoutilitară, în locul din față, destinat mărfii.

Microbuzul marca Mercedes, înmatriculat în Bulgaria, era condus de un bărbat de 42 de ani, din Republica Moldova. În jurul orei 20.30, atunci când a încercat să treacă granița în Ungaria, mijlocul de transport condus de cetățeanul moldovean a fost supus unui control de rutină, iar polițiștii de frontieră au descoperit în partea din față a compartimentului marfă un perete fals construit artizanal. Acolo se aflau, pitite, șapte persoane. Autoutilitara nu transporta niciun fel de marfă.

S-a constatat că șase dintre persoanele ce se aflau ascunse erau din Vietman, iar una din Sri Lanka. Printre vietnamezi se afla și o femeie. Cu toții au vârste cuprinse între 27 și 41 de ani. Se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru cetățeanul din Republica Moldova, respectiv pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cei șapte migranți ilegali.


Mijlocul de transport în valoare de 30.000 de lei a fost indisponibilizat și va rămâne la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.