CFR Călători, despre trecerea la ora de iarnă – trenurile surprinse în...

CFR Călători, despre trecerea la ora de iarnă – trenurile surprinse în circulaţie vor staţiona în gări, dar mersul acestora nu se va schimba

0
DISTRIBUIȚI

Activitatea de transport feroviar de pasageri trece, de mâine, la ora Europei Orientale, ora 4 AM devenind ora 3 AM, informează CFR Călători. Mersul trenurilor în vigoare nu se modifică.

Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 4 AM, ora oficială de vară, vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare, după noua oră a Europei Orientale, iar trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinație.

Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea de la ora de vară la ora Europei Orientale oficială se face în aceeaşi zi, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria și Ucraina, trenurile vor circula după orele din Mersul de tren în vigoare.


Înainte de efectuarea călătoriei, toți pasagerii sunt rugaţi să se asigure că au bilet, pentru evitarea taxării suplimentare în tren, corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de Internet a companiei, să contacteze compania la numărul de telefon  0256/493.806 din Gara Timișoara Nord  sau să se adreseze personalului CFR din stații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.