Colterm lasă Timișoara fără apă caldă și căldură. Care este motivul

Colterm lasă Timișoara fără apă caldă și căldură. Care este motivul

0
DISTRIBUIȚI

Colterm lasă cei peste 60.000 de abonați din Timișoara fără apă și căldură, astăzi. Societatea de termoficare a orașului a anunțat că începând cu ora 08:00, se va întrerupe alimentarea cu gaz la CT Centru și la CET Sud din cauza unor lucrări care se vor efectua într-una dintre stațiile de reglare-măsură care alimentează cu gaze naturale municipiul Timișoara.

“Având în vedere complexitatea lucrărilor care trebuiesc efectuate, nu se poate preciza cu exactitate momentul în care va fi reluată alimentarea cu gaze.


Totuși, se estimează că furnizarea gazelor naturale se va relua în intervalul de timp cuprins între 11 octombrie, ora 18.00, și 12 octombrie, ora 18.00”, a informat Colterm.

În aceste condiții, reprezentanții societății de termoficare au anunțat că se vor efectua schimbări în programul de furnizare a apei calde de consum și încălzirii, pentru ziua de astăzi. Astfel, între orele 00:00 – 08:00, se va furniza atât încălzire cât și apă caldă de consum, în condiții normale; între orele 08:00 – 17:00, se va întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde, iar între orele 17:00 – 24:00, se va furniza doar apă caldă, la temperatură redusă la 45 grade C.

“În funcție de informațiile privind reluarea furnizării gazelor naturale, vom reveni cu programul de furnizare al apei calde de consum și încălzirii pentru ziua de vineri, 12 octombrie. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, a arătat Colterm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.