Complicii unor hoţi din Timiş, ridicaţi de poliţişti. Cum i-au acoperit pe...

Complicii unor hoţi din Timiş, ridicaţi de poliţişti. Cum i-au acoperit pe răufăcători FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2130007591">

Trei bărbaţi din Timişoara care susţineau activitatea unor hoţi ce acţionau în zone rezidenţiale din judeţ au fost ridicaţi astăzi de poliţişti. Ei sunt cercetaţi pentru tăinuire.

În urma descinderilor pe care le-au făcut la domiciliile celor trei care locuiesc în Timişoara, poliţiştii au confiscat televizoare, laptopuri, telefoane mobile şi mai multe scule folosite în construcţii. Bărbaţii cu vârste cuprinse între 37 şi 41 de ani au cumpărat bunurile de la hoţi, chiar dacă ştiau că acestea erau furate din case aflate în construcţie în Giroc şi Dumbrăviţa. Aceştia au fost duşi la sediul postului de Poliţie Giroc pentru audieri. Ancheta se desfăşoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

La descinderi au participat agenţii Postului de Poliţie Giroc şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Timiş, respectiv jandarmi detaşaţi din partea Grupării Mobile „Glad Voievod” din Timiş. Oamenii legii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.