Concurs de foc pentru curajoşi. Cine mănâncă cei mai mulţi ardei iuţi...

Concurs de foc pentru curajoşi. Cine mănâncă cei mai mulţi ardei iuţi va fi premiat, la Timişoara FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1282705593">

Cea de-a doua ediţie a concursului „Chilli Eating Contest” îi aşteaptă pe toţi amatorii de ardei iute sâmbătă, 27 octombrie, în curtea interioară a clubului timişorean Dʹarc, între orele 17:00 şi 20:00, ca să dea piept cu cele mai cunoscute soiuri de ardei iuţi.

Jalapeno, Serrano, Cayenne Red sau Naga Bhut Jolokia sunt doar câteva dintre soiurile de ardei iute pe care concurenţii vor trebui să le mestece ca să ajungă la Carolina Reaper, considerat de Guinness World Records cel mai iute ardei din lume.

Potrivit organizatorilor evenimentului, „provocarea este să parcurgi rundă după rundă, să mănânci ardei după ardei şi să nu cedezi. Există 12 soiuri de ardei, fiecare mai iute decât cel precedent, câte un ardei pe rundă. Ardeii se mănâncă cruzi, până la codiţă. Odată ajuns la codiţă, o ridici în aer şi astfel te-ai calificat pentru runda următoare”. Ei mai precizează că mestecatul ardeilor este obligatoriu, căci, cu siguranţă, există tentaţia de a-i înghiţi întregi sau parţial muşcaţi, dar dacă vor fi mestecaţi, „stomacul îţi va mulţumi ulterior şi nu rişti să fii descalificat”. În faţa fiecărui concurent va exista câte un pahar de lapte, care poate fi dat pe gât de cei care nu mai suportă chinurile.

Înscrierile se fac exclusiv AICI, însă doar primele 30 de persoane vor putea participa la competiţie. Câştigătorul ediţiei precedente este deja primul înscris pe listă. Biruitorul va fi recompensat cu câte o porţie de ciolan în fiecare lună, timp de un an, al doilea clasat va primi 24 de beri oferite de Bereta, iar ocupantul locului al treilea va beneficia de un voucher de consumaţie în valoare de 100 de lei din partea La Pizza Napoletana. Va fi oferit şi un premiu special pentru „Last Girl standing”, un voucher de 50 de lei consumaţie la clubul Dʹarc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.