Condamnare pentru tânărul care a ucis-o pe mama minoră a propriului copil

Condamnare pentru tânărul care a ucis-o pe mama minoră a propriului copil

0
DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 19 ani care și-a ucis iubita în această primăvară și-a aflat sentința dată de magistrații de la Tribunalul Arad.


Isac Negru, din localitatea arădeană Sântana, a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru uciderea concubinei sale în vârstă de 17 ani, cu care avea un copil care acum are un an.

„Condamnă pe inculpatul Negru Isac la pedeapsa de 15 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice; dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi drepturile părinteşti pe o durată de doi ani”, se arată în soluţia magistraţilor, a transmis aradon.ro.

Tânărul trebuie să plătească și despăgubiri. Judecătorii Tribunalului Arad au decis ca părinţii fetei ucise să primească fiecare câte 50.000 de euro. Aceeaşi sumă trebuie să o primească şi copilul criminalului, care este reprezentat legal de bunicul lui. În plus, Isac Negru trebuie să plătească şi suma de 2.000 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.