Consultaţii gratuite în zone greu accesibile din Banat. Ce localităţi vizează medicii...

Consultaţii gratuite în zone greu accesibile din Banat. Ce localităţi vizează medicii de la Spitalul Militar din Timişoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-771681323">

Medicii de la Spitalul Militar din Timișoara merg, sâmbătă, în Sicheviţa, judeţul Caraş-Severin, să ofere consultaţii gratuite.

Misiunea umanitară face parte din Caravana medicală „Uniți sub Tricolor prin Sănătate”. Consultațiile gratuite vor avea loc în Căminul Cultural, între orele 11:00-17:00.

O echipă formată din aproximativ 50 de medici, asistenţi medicali și voluntari vor oferi consultații gratuite persoanelor interesate în următoarele specialităţi medicale: cardiologie, O.R.L., dermatologie, medicină internă, gastroenterologie, ortopedie, stomatologie şi ginecologie.

Echipa medicală mobilă va oferi consultații la domiciliu celor imobilizaţi la pat din localitățile învecinate sau celor care nu se pot deplasa la sediul caravanei.

De asemenea, Centrul de Primiri Urgențe din cadrul instituției va prezenta exerciții demonstrative de acordare a primului-ajutor.

Caravana este un proiect aprobat de Ministerul Apărării Naţionale și susținut de Direcția Medicală, ce se derulează pe tot parcursul anului sărbătoririi Centenarului Marii Uniri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.