Continuă controalele în Piața Traian. Ce nereguli au mai descoperit polițiștii locali

Continuă controalele în Piața Traian. Ce nereguli au mai descoperit polițiștii locali

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au continuat controalele în zona Traian, începute în urmă cu aproximativ zece zile pe mai multe linii, la solicitarea primarului Robu. Reprezentanții instituției au anunțat, astăzi, că în ultima perioada au fost efectuate verificări în ceea ce privește societățile comerciale care-și desfășoară activitatea în perimetrul Pieței Traian, fiind aplicate 18 amenzi.

“Spre exemplu, în cursul zilei de ieri, în cadrul acțiunilor pe linie comercială au fost verificate un număr de 12 societăți comerciale, din domeniile alimentație publică și comerț cu amănuntul, fiind constatate un număr de 18 nereguli.


Printre problemele constatate se află nerespectarea suspendării în cazul unei terase care a mai fost sancționată deoarece nu deține acord fiind emisă decizia de suspendare a activității la propunerea polițiștilor locali, lipsa acordului de funcționare, lipsa afișării prețurilor sau orarului de funcționare, acte de comerț ambulant fără aprobare, lipsa unor documente obligatorii în cazul desfășurării activității și chiar obstrucționarea controlului la o societate comercială”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Firmele verificate își desfășoară activitatea pe străzile Dacilor, Zăvoi, Ștefan cel Mare, 3 August 1919 și Piața Traian, iar amenzile aplicate sunt cuprinse între 200 și 2.000 lei.

Poliția Locală Timișoara arată că astfel de acțiuni vor continua pentru verificarea modului în care cei sancționați fac demersurile pentru intrarea în legalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.