Decizia luată de STPT pentru ca timișorenii să nu mai stea înghesuiți...

Decizia luată de STPT pentru ca timișorenii să nu mai stea înghesuiți în tramvaiele și troleibuzele care circulă pe două linii importante

1
DISTRIBUIȚI

Numărul mijloacelor de transport în comun pe două lunii va fi suplimentat începând de luni, a anunţat, astăzi, primarul Nicolae Robu, în cadrul conferinței de presă organizată la sediul PNL Timiș. Este vorba de tramvaiul 7 și de linia de troleibuz 16.

“Nu ne oprim aici în ceea ce privește îmbunătățirile pe care le-am tot anunțat în ceea ce privește mijloacele de transport pe diverse linii.


De luni, pe linia 7 vom avea încă un tramvai și pe linia 16 încă un troleibuz. Contează foarte mult, pe linia 16 erau patru troleibuze, contează foarte mult să treci de la patru la cinci troleibuze. Asta înseamnă o creștere cu 25% din cât era și asta se va resimți la nivelul timpilor de așteptare în stație, dar și la nivelul de confort în mijloacele de transport în comun, pentru că nu va mai fi aceeași înghesuială”, a explicat Nicolae Robu.

Vă reamintim că, la mijlocul lunii septembrie, un filmuleț realizat dimineața într-o stație a troleibuzului 16 a devenit viral pe rețelele de socializare. Un călător a fost pur și simplu împins cu forța în troleibuzul care era prea plin de o femeie care a rămas în stație, iar ușa din spate nu se putea închide.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.