SCM Politehnica a suferit primul eşec în noul sezon. Antrenorul Pero Milosevic...

SCM Politehnica a suferit primul eşec în noul sezon. Antrenorul Pero Milosevic a fost eliminat pe finalul meciului de la Constanţa

0
DISTRIBUIȚI

Echipa pregătită de Pero Milosevic nu a repetat jocul solid din primele deplasări ale ediţiei 2018-19 a Ligii Naţionale. SCM Politehnica a cedat pe parchetul celor de la HC Dobrogea Sud Constanţa, scor 19-25, după 9-13 la pauză. A fost întâiul eşec stagional al grupării alb-violete de handbal masculin, care a evoluat în multe momente în inferioritate din cauza diverselor sancţiuni.

Prima repriză a fost a defensivelor la malul mării.


SCM Poli a avut un maximum de două goluri avantaj pe tabelă, dar au fost „răsturnaţi” de dobrogeni. De la 8-9, gazdele au recuperat şi au condus cu trei goluri. Mai mult, partea secundă s-a reluat de la patru goluri diferenţă în favoarea constănţenilor. Aceştia au reuşit să păstreze ecartul pe parcursul reprizei a doua. Cu şase minute înainte de final Pero Milosevic a văzut cartonaşul roşu şi astfel şi-a lăsat elevii temporar cu doi oameni în minus. Vujovic a dus apoi scorul la 23-17 în favoarea Dobrogei Sud iar soarta celor trei puncte era deja clară.

În urma acestui rezultat bănăţenii au căzut pe 7, cu 11 puncte, în timp ce gruparea din Constanţa a urcat până pe 5, acumulând totodată 12 puncte.

SCM Politehnica (marcatori): Marjanovic 5 goluri, Sadoveac 5, Fenici 4, Orbovic 2, Milosevic 2 şi Pribanic 1.

Pentru SCM Politehnica urmează meciul din Cupă de pe terenul divizionarei secunde HC Sibiu, programat peste doar două zile, luni, de la ora 17.00. Apoi, în campionat duminica viitoare (ora 11) alb-violeţii primesc vizita Stelei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.