Doi copii din aceeași familie, de negăsit de la sfârșitul săptămânii trecute....

Doi copii din aceeași familie, de negăsit de la sfârșitul săptămânii trecute. UPDATE Copiii au fost găsiţi

0
DISTRIBUIȚI

O bunică din vestul țării este în culmea disperării, după ce ambii nepoți i-au dispărut. Copiii, un băiat în vârstă de 13 ani și o fată de 15 ani, au plecat de la locuința acesteia din comuna Șiria, județul Arad.

Disparițiile lui Daniel-Armando Muntean și Anita Muntean au avut loc sâmbătă, în data de 20 octombrie.


Băiatul are 1,70 metri înălțime, 60 de kilograme, păr negru, tuns scurt și ochi căprui. Când a dispărut purta o pereche de jeanși albaștri, bluză neagră cu guler maron, iar în picioare avea șlapi negri cu alb. Minora dispărută are 1,65 metri înălțime, 55 de kilograme, păr șaten, lung și ochi căprui. În momentul dispariției sale purta o preche de jeanși albi cu mărgele, tricou alb cu imprimeu și o vestă albastră, iar în picioare avea o pereche de pantofi sport colorați.

Oricine poate oferi informații care să ducă la găsirea celor doi copii sunt rugați să se îndrepte către cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze 112.

UPDATE Cei doi copii care au fost dat dispăruți ieri, după ce au plecat de la locuința bunicii, au fost găsiți în localitatea Lipova, la aproximativ 30 de kilometri de casa lor. Potrivit informațiilor polițiștilor arădeni, minorii nu au fost victimele vreunui fel de infracțiune.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.