Drumul care face legătura cu zona turistică a lacului Surduc, modernizat. Suma...

Drumul care face legătura cu zona turistică a lacului Surduc, modernizat. Suma alocată de CJ Timiș FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1227266324">

drum surduc

Consiliul Județean Timiș a reușit să modernizeze încă un tronson de drum, în acest an. Ieri, reprezentanții instituției au fost inaugurat drumul județean 681 Făget – Drăgsinești, în lungime de 10,2 kilometri, după lucrările efectuate.

Călin Dobra, președintele CJ Timiș, susține că acesta este cel mai frumos drum din județ. “Este probabil cel mai frumos traseu care poate fi parcurs cu mașina din județul Timiș și care face legătura cu zona turistică a Lacului Surduc”, a explicat Călin Dobra.

Valoarea totală a lucrărilor executate a fost de aproape 14 milioane de lei, fără TVA, fonduri asigurate din bugetul de investiții al CJ Timiș. Durata de execuție a fost de unsprezece luni, din care în două s-a elaborat și predat documentația tehnico-economică.

În cadrul proiectului au mai fost realizate 19 intersecții cu drumurile și străzile laterale, accesele la proprietăți, dispozitive de scurgere a apelor, unsprezece podețe laterale, cinci podețe transversale casetate, un podeț din dale prefabricate, amenajarea cu dale elastice din cauciuc a trecerii la nivel cu calea ferată, marcaje și plantarea indicatoarelor rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.