Elevi de la un liceu cunoscut din Timișoara, sancționați după ce au...

Elevi de la un liceu cunoscut din Timișoara, sancționați după ce au umilit un coleg în internat

0
DISTRIBUIȚI

Șapte elevi înscriși la Colegiul Național de Artă “Ion Vidu” din Timișoara au fost aspru pedepsiți după ce au umilit un coleg în internatul unității de învățământ, la începutul acestei luni.


Aceștia l-au lovit pe bobocul din clasa a IX-a cu prosopul și cureaua, în mai multe zile. Adolescentul le-a povestit părinților cum este torturat, motiv pentru care a fost retras din internat.

După ce părinții au semnalat cele întâmplate și conducerii unității de învățământ, au avut loc întâlniri cu elevii implicați în incident, cu părinții acestora și pedagogul internatului.

Reprezentanții unității de învățământ au anunțat că au fost luate și primele măsuri pentru sancționarea celor șapte elevi care și-au umilit colegul de internat. Consiliul profesoral al Colegiului Național de Artă “Ion Vidu” din Timișoara a decis, ieri, sancționarea prin mustrare scrisă, însoțită de propunerea de scădere a notei de purtare la patru în cazul tuturor celor șapte elevi. “Elevii au recunoscut din nou că au greșit și și-au luat angajamentul în fața consiliului clasei că nu vor mai încălca regulamentele școlare. (…) Nota finală la purtare va fi stabilită la consiliul de încheiere al semestrului”, a informat conducerea Colegiului „Ion Vidu”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.