Fermierii timişeni își vor putea testa produsele agricole pentru prezenţa micotoxinelor

Fermierii timişeni își vor putea testa produsele agricole pentru prezenţa micotoxinelor

0
DISTRIBUIȚI

Fermierii din vestul ţării vor putea să-şi testeze mai eficient recoltele şi să vadă dacă în produsele agricole obţinute există micotoxine. Unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de păstrare a produselor agricole din vestul ţării face şi analize de specialitate, fiind într-o nouă etapă de dezvoltare a activităţii.

Micotoxina este o substanță toxică apărută în cursul metabolismului unor specii de ciuperci microscopice, care se dezvoltă în resturile alimentare, iar consumul acestor alimente mucegăite este nociv.

Cei de la Siloz Carani pot oferi celor care solicită analize de depistare a micotoxinelor, pe lângă posibilitatea de stocare a produselor agricole.


„Noul laborator de analize va crește semnificativ calitatea serviciilor agricole oferite de un depozitar de produse agricole din țara noastră”, a declarat Dan Dolghin, din partea operatorului care deţine silozul din localitatea timişeană, unul dintre cele mai mari din ţară.

Siloz Carani este situat strategic în una dintre cele mai importante zone agricole din țară, foarte aproape de Timișoara, dar și de Autostrada A1. Hubul logistic agricol are o capacitate de procesare zilnică de 5.000 de tone și poate depozita peste 170.000 de tone. Unitatea de la Carani a avut deja un rulaj realizat de 200.000 de tone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.