Fiul lui Miron Cozma s-a izbit cu maşina de un stâlp din...

Fiul lui Miron Cozma s-a izbit cu maşina de un stâlp din Piaţa Bălcescu. Cât era de băut

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Info Trafic jud. Timiş

Fiul lui Miron Cozma a fost protagonistul unui incident petrecut în trafic, ieri seară, în Piaţa Bălcescu din Timişoara. El a intrat în plin într-un stâlp de iluminat public, iar apoi a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii l-au găsit rapid şi au descoperit că bărbatul era extrem de băut.

Dan Cozma, în vârstă de 37 de ani, era singur în autoturism, la momentul producerii impactului.


După, a fugit de la fața locului, dar a fost prins în apropiere, pe una dintre străzile învecinate. Poliţiştii l-au supus alcooltestului, iar rezultatul a fost uluitor: 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În data de 16 octombrie 2018, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 37 de ani ar fi condus un autoturism pe strada Piața Nicolae Bălcescu din localitatea Timișoara, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul autoturismului și ar fi intrat într-un stâlp de iluminat public. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării mostrelor de sânge. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența alcoolului”, a declarat, astăzi, Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Dan Cozma va trebui să suporte din propriul buzunar şi pagubele produse.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.